skottland

isle of raasay single malt

På Isle of Raasay, en ö utanför en ö i Hebriderna utanför Skottlands västkust, ligger Raasay Hebridian Destillers. Destilleriets historia började med att Alasdair Day kom över en receptbok för whisky från 1899. När han gick igenom boken såddes ett litet frö, som sedan växte till en dröm om att en dag få producera sin egen whisky.

Det hypade lilla destilleriet i Hebriderna fortsätter ta whiskyvärlden med storm.

Läs mer om produkterna här

mac-talla islay single malt 

Även om det är länge sedan familjen Morrison sålde Bowmore Distillery på Islay så har de fortfarande en stark dragning till ön – detta har nu mynnat ut deras nya whiskyserie Mac-Talla.

När familjen började planera för en Single Malt från Islay så ville de erbjuda något mer än bara en rökig whisky, de anser, och med all rätt, att ön har mer att erbjuda än bara en enorm rökighet – därför skapade de tre olika versioner av Mac-Talla – Terra, Mara och Strata.

Läs mer om produkterna här

old perth blended scotch malt

En gång i tiden var den vackra staden Perth, med sina ståtliga stenbyggnader och den undersköna utsikten över floden Tey, en välkänd prick på den skotska whiskykartan. Med sitt strategiska läge mellan whiskydestillerierna i norr och malttörstiga konsumenter i England växte Perth fram som ett stort centrum för whiskyblandning under 1800-talet. Idag är få medvetna om stadens anrika destillathistoria, men det är Old Perth här för att ändra på.

Läs mer om produkterna här

rest & bethankful whisky

Rest & Be Thankful var ursprungligen lanserat som ett varumärke med Single Cask-buteljeringar i 2012. Sedan gick de över till att buteljera från ikoniska destillerier som Springbank, Bowmore samt Macallan. Följdaktligen blev Rest & Be Thankful då associerat med Single Cask- buteljeringar från de absolut bästa destillerierna.

Läs mer om produkterna här

MISTER PEAT SINGLE MALT

Mister Peat Single Malt är den okonstlade, enkla skotten, vill du ha rökighet eller Batch strength - så är det exakt det du får! Bra kvalité till bra pris! "What you see is what you get"

Läs mer om produkterna här


 


england

filey bay single malt

Filey Bay är whiskyn från Yorkshire som odlar spannmålet och destillerar själva -

"From Field to Bottle".

Läs mer om produkterna här
irland

W.D Oconnell

W.D O'Connell är en oberoende buteljerade i Waterford, Irland som tar fram högkvalitativa buteljeringar till dig som älskar god whisky.

Läs mer om produkterna här

här kommer nyhet inom kort!

I februari beräknar vi presentera nyheten.

Här kommer du kunna läsa mer inom kortjapan

onikishi japanese blended whisky

Onikishi är den japanska whiskyn som hedrar den japanska traditionen samtidigt som de presenterar en modern, rättfram whisky som är perfekt som den är ren eller i en cocktail.

Läs mer om produkterna här